ПРОИЗВОДИ НА ПОПУСТ
Кожни кломпи отпорни на потење
Анатомски кожни кломпи со кожна влошка отпорна на потење. Горен дел: природна кожа, Табан: природн..
1.300,00 ден.
Детски душек
Јадрото на baby душекот се сосотои од сендвич од три вида на пена со различен состав и различни св..
2.180,00 ден.
Апарат за притисок со живин столб
Мерач на крвен притисок со живин столб- Направено според EN1060-1/2 стандарди- Опсег на мерење: 0~30..
2.070,00 ден.
Baby мемори перница
Перница за бебе и деца. Јадрото на перницата се состои од 100% обликувана мемориска пена и навлака..
620,00 ден.
Униформа во V израз
Медицинското одело е изработено од најквалитетен Doctor кепер материјал 195 гр/м2, 65% полиестер/35%..
1.450,00 ден.

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

Бесплатна испорака над 3.000 денари. Внесете го следниов купон при нарачка...

FDUP3000

ЗАДОВОЛНИ КОРИСНИЦИ
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.