Профил на компанијата

БЕЛАМЕД - ТРЕЈД е веледрогерија за медицински помагала и медицински потрошен материјал. Во 2014 год. започна со производство на работни униформи - медицински одела и мантили изработени од најквалитетен кепер Doctor материјал. БЕЛАМЕД-ТРЕЈД со производството на медицински униформи и линијата на кломпи Medical, специјално дизајнирани за здравствени работници, нуди комплетна услуга на сите здравствени установи за максимална удобност и безбедност при работењето.
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.