Општи правила и услови

Како би ги задоволиле Вашите потреби и барања, Беламед-Трејд Дооел ќе се залага за достапност на својата интернет страна 24 часа во денот.

Во случај на привремена недостапност односно прекин на интернет страната поради технички или надворешни влијанија надвор од контролата на Беламед-Трејд Дооел, не превземаме никаква одговорност и не гарантираме постојан пристап.

Сите податоци и информации објавени на интернет страната на Беламед-Трејд Дооел се од информативен карактер и за истите Беламед-Трејд Дооел го задржува правото за промена и менување во зависност од условите и потребите.

Како резултат на специфичноста на медиумот “интернет“, доколку поинаку не е предвидено согласно позитивните прописи во Р.Македонија, Беламед-Трејд Дооел не превзема одговорност за точноста и веродостојноста на објавените информации и документи.

Превземањето на информации, податоци и слики, нивна дистрибуција, пренос или користење на линкот од интернет страната на Беламед-Трејд Дооел е забрането.

Употребата на истите е можна само за некомерцијални цели и лична употреба надвор од дозволеноста за било каква злоупотреба на податоците и опциите кои ги нуди интернет страната на Беламед-Трејд Дооел.

Сакаме да знаете дека овој сајт користи текстуални датотеки наречени "cookies". Без нив сајтот нема да функционира правилно и многу од опциите нема да можете да ги видите.

Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.