Задоволни корисници

Кломпи со мемори пена
Кломпите се многу удобни, мемори пената е многу мека, повеќе не ме болат нозете и половината. Ги препорачувам на сите.
Maja, Skopje
Мемори контур перница
Перницата е прекрасна! Повеќе не се будам ноќе, станувам наспана и одморена.
Сашка, Битола
Униформа во V израз
Моделот на униформата e многу убав, правен како по мерка. Материјалот е пријатен за носење. Секоја пофалба!
Оливера, Скопје
МАНТИЛ
Одличен и бројот и моделот.
Трајче, Велес
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.