Медицинска торба

Код на производ: 043
На лагер: Залиха
2.950,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Торби за интервенции – Патронажна торба  со димензии 400мм*280мм*200мм, обложена со полиестерско ПВЦ платно

Препорачани производи
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.