Медицински куфер

Медицински куфер

Код на производ: 042
На лагер: Залиха
4.750,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Патронажен куфер со димензии 455мм*355мм*110мм, обложен со еко кожа, со внатрешни прегради за ампуларна терапија.
Препорачани производи
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.