Термометри

Термометри


Прикажи:
Сортирај според:
*Мерење на температура за 1 секунда *Мерење на температура на слепоочница *Мерање на температура на ..
2.350,00 ден.
Дигитален топломер со автоматски аларм...
150,00 ден.
Дигитален топломер наменет за бебиња и мали деца...
255,00 ден.
*Аларм за зголемена температура *Автоматско исклучување *Мерење за 60 секунди Гаранција 5 години!..
350,00 ден.
*Аларм за зголемена температура *Автоматско исклучување *Мерење за 10 секунди *Флексибилен врв..
550,00 ден.
Дигитален термометар со еластичен врв и автоматски аларм...
255,00 ден.
Прикажани 1 до 6 од вкупно 6 (1 страни)
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.