Апарати за мерење притисок

Апарати за мерење притисок


Прикажи:
Сортирај според:
Рачен свигоманометар *Стетоскоп со свигмоманометар *Голем и видлив бројчаник *Лесен за упот..
2.100,00 ден.
Мерач на крвен притисок со живин столб- Направено според EN1060-1/2 стандарди- Опсег на мерење: 0~30..
2.070,00 ден.
Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб *“Smart Sense“ технологија *120 мемории за ..
3.650,00 ден.
Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /DK Deluxe/ *“Digital Korotkoff“ технологија ..
3.900,00 ден.
Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица *“Real Fuzzy“ технологија *90 мемории *Инд..
3.150,00 ден.
Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /XL Deluxe/ *“Real Fuzzy“ технологија *120 м..
4.950,00 ден.
Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб. *“Smart Sense“ технологија *90 мемории *..
2.850,00 ден.
Прикажани 1 до 7 од вкупно 7 (1 страни)
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.