Анатомски кломпи

Анатомски кломпи


Прикажи:
Сортирај според:
BAUERFEIND
Високо еластични влошки за редукција на врвно оптеретување.Индикации:- Плантарна болка предизвикана ..
1.300,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со дрвен ѓон. Горен дел: природна кожа,Ѓон – дрво + полиуретан, Боја: бела Бр..
990,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со мемориска пена која на стапалата им пружа чувство на блага масажа и рела..
1.400,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со мемориска пена која на стапалата им пружа чувство на блага масажа и релакс..
1.500,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со мемориска пена која на стапалата им пружа чувство на блага масажа и рела..
1.400,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со кожна влошка отпорна на потење. Горен дел: природна кожа, Табан: природн..
1.300,00 ден.
Анатомски кожни кломпи со кожна влошка отпорна на потење. Горен дел: природна кожа, Табан: природн..
1.400,00 ден.
Прикажани 1 до 7 од вкупно 7 (1 страни)
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.