Задоволни корисници

Кломпи со мемори пена
Кломпите се многу удобни, мемори пената е многу мека, повеќе не ме болат нозете и половината. Ги препорачувам на сите.
Maja, Skopje
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.