Апарат за притисок со живин столб

Апарат за притисок со живин столб

Произведувач: BOKANG
Код на производ: 031
На лагер: Залиха
2.070,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Мерач на крвен притисок со живин столб
- Направено според EN1060-1/2 стандарди
- Опсег на мерење: 0~300mmHg
Мерачот на крвен притисок е погоден и за професионална и за домашна употреба. Опремата за изработка како и деловите на мерачите на крвен притисок се во согласност директивата 93/42/EEC за медицински уреди.

 
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.