Детски душек

Произведувач: LEZET
Код на производ: 018
На лагер: Залиха
2.180,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Јадрото на baby душекот се сосотои од сендвич од три вида на пена со различен состав и различни својства, со највисоки можни перформанси, како во доменот на ортопедичност, така и во хипоалергичност. Самиот материјал не дозволува живот на прашински грињи во себе, што го става на врвно место во борба против алергии и астма. Идеалниот баланс на физички и хемиски својства дава одлична поддршка на телото при спиење и најмал можен ризик за алергии. Пената комплетно се прилагодува на контурите на телото при што дава најдобра можна поддршка при најмал можен повратен притисок.

Заради подобра хигиена на Вашето дете навлаката е со патент изработена од 100% памук, која лесно се отстранува, се пере и повторно се навлекува. Навлаката поседува двојна алергиска заштита.

Својства:

Ортопедски

Ергономски

Хипоалергенски

Антибактериски

Антидекубитичен

Намален SID синдром фактор

Без пружини

Со патент

Навлаката се пере

Димензии: 60смx120см

Препорачани производи
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.