Апарат за притисок GD102

Апарат за притисок GD102

Произведувач: ROSSMAX
Код на производ: 017
На лагер: Залиха
2.100,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Рачен свигоманометар

*Стетоскоп со свигмоманометар
*Голем и видлив бројчаник
*Лесен за употреба
*Долготрајна пумпица
*Манжетна без латекс

Гаранција 2 години!

Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.