Дигитален апарат за притисок BE701

Дигитален апарат за притисок BE701

Произведувач: ROSSMAX
Код на производ: 015
На лагер: Залиха
3.650,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Автоматски мерач на крвен притисок за рачен зглоб

*“Smart Sense“ технологија
*120 мемории за два корисници (датум и време)
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срце
*Екстра големи бројки на дисплеј
*Просек на последни три мерења
*Опција за поврзување на компјутер

Гаранција 5 години!

Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.