Дигитален апарат за притисок MW701

Дигитален апарат за притисок MW701

Произведувач: ROSSMAX
Код на производ: 012
На лагер: Залиха
4.950,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


Автоматски мерач на крвен притисок за надлактица /XL Deluxe/

*“Real Fuzzy“ технологија
*120 мемории за два корисници (време и датум)
*Индикатор за ризик хипертензија
*Детектор за неправилна работа на срцето
*Опција за поврзување со компјутер и адаптер
*Просек на последни три мерења
*Екстра големи бројки на дисплеј

Гаранција 5 години!

Препорачани производи
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.