ТЕРМОМЕТАР ВОДООТПОРЕН

ТЕРМОМЕТАР ВОДООТПОРЕН

Произведувач: ROSSMAX
Код на производ: 003
На лагер: Залиха
550,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


*Аларм за зголемена температура
*Автоматско исклучување
*Мерење за 10 секунди
*Флексибилен врв
*Водоотпорен

Гаранција 5 години!

Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.