БЕСКОНТАКТЕН ТЕРМОМЕТАР

Произведувач: ROSSMAX
Код на производ: 002
На лагер: Залиха
2.350,00 ден.
-+
 

Постави прашање во врска со овој производот

Ова прашање сакам да е приватно


*Мерење на температура за 1 секунда
*Мерење на температура на слепоочница
*Мерање на температура на предмети
*Светло на дисплеј
*Апарм за зголемена температура
*9 мемории

Гаранција 5 години!

Препорачани производи
Развиено од INSHOP & PROCESS IN. Хостирано од INHOST.